flachau oostenrijk

Flachau in Oostenrijk is dé plek voor jongeren die houden van avontuur op en naast de piste. Van toffe halfpipes tot uitdagende funparks, hier kun je jouw skills showen en nieuwe tricks leren. Ga mee met een SnowCamp en ontdek de wintersport in Flachau. Of je een ervaren skiër of snowboarder bent, of dit avontuur voor het eerst aan gaat, Flachau is een bestemming voor iedereen. 

Flachau skigebied

Flachau ligt in één van de grootste skigebieden van Oostenrijk namelijk, Ski amadé. Hier is meer dan genoeg kilometers aan piste. Of je nu op zoek bent naar spannende uitdagingen, gezellige skihutten of gewoon een prachtig uitzicht, het Flachau skigebied heeft het allemaal. Klaar om de pistes te veroveren? Hier begint het avontuur op de sneeuw! Nog niet zo’n ski-expert? No worries! Flachau heeft brede, beginnersvriendelijke pistes én een topskischoolteam. Leer de basis en cruise al snel als een pro naar beneden. Wie zegt dat leren niet leuk kan zijn? 

Jugendhotel Ennshof 

Goed nieuws! SnowMania heeft een toffe bestemming speciaal voor jongeren; het Jugendhotel Ennshof. Hier word je ontvangen in ruime kamers en in dit hotel vind je allerlei geweldige extra activiteiten. Ga te voetballen in een indoor voetbalveld, heerlijk sporten in een sportzaal, lekker springen op de trampolines of te klimmen in de klimhal. Voor de creatieven onder ons is eer een nieuw creatief centrum om te chillen. 

Het ontbijt, lunch, diner en drankjes zijn inbegrepen. Onze Nederlandse SnowMania staff neemt jullie mee de pistes op en laat jullie met plezier het hele gebied zien. Vind je het leuk om je techniek te verbeteren vraag dan tips en tricks aan onze staff. 

Boek met SnowMania

Lijkt het jou leuk om samen met leeftijdsgenoten geweldige avonturen te beleven? Boek dan een fantastische snowcamp van SnowMania en kies één van de toffe bestemmingen.  

Ga je mee naar de sneeuw?