Ben je op zoek naar ontspanning maar ook een goede dosis snelheid door de pistes heen? Wil je graag een groep nieuwe leuke leeftijdsgenoten ontmoeten? Dan ben je bij SnowMania op juiste plek. SnowMania organiseert de leukste wintersport groepsreizen voor jongvolwassenen die helemaal tot in het detail is georganiseerd.

  • Hotel dicht bij de pistes? Check.
  • Ontbijt en diner? Check.
  • Skipas van 8 dagen? Check.
  • Avontuur gegarandeerd? Check.
  • Gezellige leeftijdsgenoten met hetzelfde doel? Check.
  • Totale vrijheid om te feesten in de après-ski en doen wat je graag wilt? Check.

Alles wat je dus nodig hebt, bied SnowMania voor je aan.

Verschillende locaties

Oostenrijk is van alle landen in Europa één van de bekendste bestemming voor wintersport vakanties. Maar ook Oostenrijk telt zo verschillende bijzondere locaties om te scheuren in de pistes. Bij SnowMania ben je niet beperkt tot één locatie, maar heb je keuze uit diverse locaties binnen het prachtige Oostenrijk. Zo heb je keuze uit: ‘Hinterglemm, Sonnegg, Flachau en Niederegg’. Alle omgevingen zijn prachtig, en kun je optimaal genieten van wintersport. Waarbij Hinterglemm en Sonnegg speciaal voor de jongvolwassenen zijn.

Ervaring

Weet je nog niet zeker of je het avontuur van groepsreizen wilt aangaan omdat je geen ervaring hebt? Wees dan maar gerust, want bij de snowcamps van SnowMania maakt het niet uit of je weinig of geen ervaring hebt met skiën of snowboarden. Het is nooit te laat om het te gaan leren en alles word geregeld door de staff van SnowMania.

Zie jij jezelf al helemaal feesten in de après-ski, snowboarden of skiën door de pistes heen en gewoon enorm veel plezier hebben? Bekijk ons gehele reisaanbod hier. Heb je vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, graag helpen we je!

Ga je mee naar de sneeuw?