jongerenreizen

Wintersport in Oostenrijk: Ideale bestemming voor jongeren

Jongerenreizen naar Oostenrijk zijn populair, steeds meer tieners gaan op wintersport. Met een land als Oostenrijk zijn er veel mogelijkheden om er een onvergetelijke vakantie van te beleven. Oostenrijk staat bekend om de prachtige berglandschappen, uitdagende pistes en gezellige après-ski. Jongereizen in een groep biedt veel voordelen. In een groep reizen biedt meer gezelligheid en de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en vriendschappen te sluiten. Jongerenreizen in een groep is een leuke en betaalbare manier om de wereld te ontdekken en nieuwe vrienden te maken.

Actieve jongerenreizen

Actieve jongerenreizen naar Oostenrijk is een fantastische manier om te genieten van de adembenemende berglandschappen en de uitdagende pistes. Naast skiën of snowboarden kun je ook andere activiteiten ondernemen. In de avonduren van je actieve jongerenreis kun je genieten van de bruisende après-ski, met livemuziek en feesten tot in de late uurtjes. Oostenrijk heeft daarnaast ook vele mooie dorpen en steden waar de rijke geschiedenis en cultuur van Oostenrijk. Met een actieve jongerenreizen naar Oostenrijk biedt dus een combinatie van sport, avontuur, cultuur en feest niet vergeten. Dit alles met elkaar maar je vakantie een onvergetelijke ervaring!

Georganiseerde jongerenreizen naar Oostenrijk

Met georganiseerde jongerenreizen van Snowmania naar Oostenrijk zijn er vele voordelen. Zo wordt alles voor je geregeld, van de accommodatie tot het vervoer en de activiteiten. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de organisatie van je jongerenreis en kun je optimaal genieten van je vakantie. Bij Snowmania worden de jongerenreizen groep opgedeeld in twee leeftijdscategorieën, namelijk de leeftijden tussen de 14 en 17 jaar en tussen de 18 en 23 jaar. Voor de leeftijdsgroep tussen de 14 en 17 jaar is er iets meer begeleiding nodig, maar ze kunnen wel hun eigen gang gaan in overleg met de staff van Snowmania. Voor de leeftijdscategorie tussen de 18 en 25 jaar kunnen activiteiten ondernemen zonder beperkingen, wel is het belangrijk om aan de staff van Snowmania te laten weten wat de plannen zijn. De georganiseerde jongerenreizen van Snowmania worden voor beide leeftijdscategorieën georganiseerd in de schoolvakanties.

Boek nu je jongerenreis met Snowmania!

Ben jij nu enthousiast geworden om een nieuw avontuur aan te gaan en op een actieve jongerenreis te gaan? Bekijk dan snel het aanbod van alle reizen hier. Sta je te popelen om nieuwe vrienden te maken tijdens je jongerenreis, maar weet je nog niet zo goed waar je heen wilt? Neem dan vrijblijvend contact op met Snowmania!

Bron afbeelding: Pexels

Ga je mee naar de sneeuw?