Onvergetelijke Jongeren wintersport vakanite met SnowMania

Ben jij al eens zonder je ouders op vakantie geweest? En dan bedoelen we niet met een vriend of vriendin en zijn of haar ouders mee, maar echt helemaal alleen? Mocht dit wel het geval zijn, dan weet je hoe gaaf het is en hoeveel nieuwe vrienden je maakt tijdens zo’n reis. Wat nu als je dit heel graag een keer wilt proberen, maar je het toch een beetje spannend vindt? Dan ben je bij SnowMania aan het juiste adres! Met onze speciale vakanties voor jongeren ga jij zonder ouders op vakantie, maar mét een gezellig groep leeftijdsgenoten.

Bij SnowMania vind je verschillende vakantiebestemmingen speciaal voor jongeren van 14 tot 25 jaar. Dankzij SnowMania geniet jij straks van een geheel verzorgde reis. Je zit altijd op de beste bestemmingen en je kunt bijna altijd aanschuiven bij een smakelijk ontbijt, een lunch(pakket) en een gezellig avondmaal met de hele groep. De groepen bestaat uit ongeveer 30 personen en worden onderverdeeld in leeftijdsgroepen. Vakantiegangers van 14 tot en met 17 jaar, 18 tot en met 25 jaar, er altijd een groep voor jou! 

jongeren vakanties

Ontdek de Diverse Wintersport avonturen in Oostenrijk met Snowmania

Oostenrijk is misschien wel de bekendste wintersportbestemming in Europa. Er zijn oneindig veel verschillende skigebieden met gezellige après-ski. Jongeren kunnen zich uitleven op de kilometers lange pistes in Oostenrijk met skiën of snowboarden. Na een dag op de piste kun je volop genieten en ontspannen in de gezellige après-ski bars van Oostenrijk.

Met Snowmania is het mogelijk om een wintersportvakantie te boeken naar verschillende bestemmingen. Met een wintersport voor jongeren met Snowmania is het mogelijk naar de volgende bestemming te reizen in Oostenrijk:

Zorgeloos op vakantie met Snowmania

Bij al onze reizen gaan er Nederlandse begeleiders mee. Met dank aan vooraf gevolgde interne trainingen, weten zij alles over het begeleiden van een groep jongeren en hebben zij geleerd over het omgaan met bepaalde situaties. Hierdoor verlopen de reizen goed en voorspoedig, geniet je zonder zorgen van een geweldige vakantieweek en kunnen je ouders je met een gerust hart laten gaan. Het is namelijk niet niks om je kinderen alleen op reis te sturen, dus wel zo fijn!

Een vakantie voor jongeren is de beste manier om veel nieuwe vrienden te maken. Door het actief bezig zijn met leeftijdsgenoten en het beleven van veel nieuwe avonturen, leer je elkaar nog sneller en beter kennen en maak je ongetwijfeld vrienden voor het leven. Vanaf het moment dat je in onze touringcar stapt tot aan het moment dat je weer thuis bent: met een vakantie voor jongeren van SnowMania garanderen we jou een geweldige tijd die je niet snel zal vergeten! 

Hebben we je al enthousiast weten te maken? Ben je klaar om nieuwe vrienden te maken en om te genieten van één van onze super toffe vakanties voor jongeren? Of ben je benieuwd naar alle bestemmingen? Bekijk dan hier al onze reizen!

Ga mee op SnowCamp met SnowMania!