Een Overvloed aan Wintersport mogelijkheden in Zillertal 

Het skigebied Zillertal is een fantastische bestemming voor wintersportliefhebbers. Dit skigebied is een van de grootste skidalen ter wereld. Er is ruim 540km aan pistes en het wordt omringd door een prachtig berglandschap. In het Zilltertal dal bestaat uit vier locatis: Spieljoch, Zillertal Arena, Mayrhofen en Zillertal 300. Zillertal belooft een onvergetelijke wintersportervaring! 

Ontdek de Activiteiten in Zillertal

Er is een overvloed aan activiteiten in Zillertal! Wij hebben voor jou vier geweldige activiteiten samengesteld die je kunt beleven in het Zillertal-gebied: 

 • Roofvogelshow in Mayrhofen 
  Bezoek het hoogstgelegen roofvogelstation van Europa op 2000 meter, met een uitzicht op de Ahorn bergen boven Mayrhofen. Ervaar de grootste roofvogels van de Alpen en houd je adem in terwijl de prachtige adelaar boven je hoofd cirkelt! 
 • Rodelen in Fügen-Kaltenbach 
  Fügen-Kaltenbach biedt geweldige mogelijkheden voor avontuurlijk rodelen, met vijf spannende banen variërend in lengte van 800 meter tot 5,5 km. Bij zonlicht of onder een sterrenhemel, vlieg over de banen en geniet van dit geweldig avontuur. 
 • Krimmler watervallen 
  Ervaar de adembenemende Krimmler Watervallen, die maar liefst 380 meter hoog zijn. De hoogste Waterval van Europa! Sta aan de top van de waterval en geniet van het prachtige uitzicht. 
 • Spannagelhöhle op de Hintertuxer Gletscher 
  De grot Spannagelhöhle op de Hintertuxer Gletscher is fascinerend, spannend en geheimzinnig. Een onvergetelijk avontuur, klim en kruip door dit indrukwekkende labyrint. Durf jij dit spannende klim en kruip avontuur aan? 

Kijk je uit naar deze geweldige activiteiten? Snowmania organiseert een geweldige reis naar Mayrhofen! Vanaf Mayrhofen zijn de andere locaties zoals Zillertal Arena, gemakkelijk bereikbaar met de gratis skibussen.  

Op wintersport naar Mayrhofen met Snowmania  

Mayrhofen is een belangrijk centrum in het skigebied Zillertal . Het dorp biedt een levendige sfeer, is een bruisende après-ski-scene en heeft diverse gezellige restaurants en bars. Het Penken-berggebied bij Mayrhofen is zeer populair en biedt verschillende pistes en skiliften. In dit gebied kan je de steilste piste van Oostenrijk vinden, de “Harakiri”, durf jij het aan?  

Ga mee met Snowmania naar Mayrhofen om onvergetelijke herinneringen te creëren. Je verblijft op basis van vol pension in het prachtige Backyard Mountain Hostel. Wil jij graag naar het skigebied Zillertal op wintersport? Boek nu je wintersportvakantie naar Mayrhofen! Ben je benieuwd naar onze andere reizen, bekijk ons reis aanbod hier.

Ga je mee naar de sneeuw?