Op wintersport gaan is een fantastische ervaring. Daarom kun je beter al vroeg bij wezen om het skiën en snowboarden onder de knie te krijgen. We begrijpen dat je graag op avontuur wilt gaan, maar nog steeds tussen je eigen leeftijdsgenoten wilt zitten. Daarom verzorgt SnowMania voor verschillende leeftijdsgroepen een leuke en gezellige groepsreis waarbij je kan scheuren door de pistes heen, feesten in de après-ski en vervolgens weer kan bijkomen in een hotel in de buurt. SnowMania bied jongerenreizen aan voor tussen de 14 en 23 jaar oud, dus als je in die leeftijdscategorie valt, kun je op avontuur gaan met ons toffe aanbod.

Wat wordt er allemaal verzorgt voor de jongeren?

We snappen dat het best spannend kan zijn om je zoon of dochter zo op wintersport te sturen naar een SnowCamp met een groep vreemden. We kunnen je verzekeren dat de gehele reis tip top geregeld is. Zo worden alleen accommodaties gebruikt die direct aan de piste liggen, is het gehele aanbod bijna altijd inclusief het ontbijt, lunch(pakket) en diner en zijn de jongeren voorzien van een 8-daagse liftpas. Per SnowCamp zijn er gemiddeld 30 wintersporters, waardoor er genoeg kansen van pas komen om er een gezellige boel van te maken. Daarom kun je met een gerust hart je zoon of dochter op dit wintersportavontuur sturen, en hun de tijd van hun leven geven.

Leeftijdsgroepen en mogelijkheden

Zoals eerder vermeld bied SnowMania jongerenreizen aan voor de leeftijden 14 tot 23 jaar. Opgedeeld in twee leeftijdscategorieën zodat je altijd met leeftijdsgenoten op vakantie gaat.

Tussen de 14 en 17 jaar oud

Graag willen we dat jongeren van 14 tot 17 jaar gewoon kunnen wat ze maar willen. Het is uiteraard niet leuk als ze continue een vast programma moeten draaien, belangrijk is wel wanneer ze iets willen doen dat ze het overleggen met de staff van SnowMania. Ook willen we dat ze ook kunnen feesten binnen de après-ski, en gaat deze leeftijdscategorie onder begeleiding lekker feesten. De reizen worden georganiseerd binnen de schoolvakanties.

Tussen de 18 en 23 jaar oud

Wanneer je 18 jaar en ouder bent, dan kun je lekker gaan en staan waar je maar wilt. Wil je lekker de après-ski in, dan kun je dat gewoon doen zonder beperkingen. Belangrijk is wel altijd om even de staff van SnowMania even op de hoogte te houden met de activiteiten die je zult ondernemen. Ook worden reizen met deze leeftijdscategorie gehouden in de schoolvakanties.

Enthousiast geworden om het avontuur aan te gaan en sta je te popelen om nieuwe leeftijdsgenoten te ontmoeten? Of wil je graag alle locaties en het aanbod bekijken? Bekijk alle reizen hier.

Ga je mee naar de sneeuw?