De wintermaanden brengen niet alleen koud temperaturen en korte dagen, maar ook de perfecte gelegenheid voor een wintersportvakantie. Voor jongeren tot ongeveer 25 jaar is er niets spannender dan samen met leeftijdsgenoten de bergen te verkennen, te genieten van mooie landschappen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Een groepsreis wintersport van SnowMania biedt een ideale combinatie van avontuur, plezier en gezelligheid. Hieronder lees je meer over de groepsreis wintersport reizen die SnowMania aanbiedt.

Mooie bestemmingen en een goede organisatie

Met SnowMania ga je op wintersport voor jongeren. We hebben twee leeftijdsgroepen waarvoor we reizen aanbieden. Dat zijn de groepen 14-17 en 18-25. Met deze leeftijdscategorieën zorgen we ervoor dat we een groep samenstellen met ongeveer dezelfde leeftijd. Dat is voor ons als organisatie gemakkelijk om te organiseren en voor jou als reiziger is het leuk om met leeftijdsgenoten in een groep te zitten. Er zijn een aantal voordelen die een groepsreis wintersport van SnowMania biedt:

  • Op reis met leeftijdsgenoten
  • Gegarandeerd vertrek
  • Nederlandse begeleiding
  • Vrijheid om zelf veel te ontdekken
  • Je leert nieuwe mensen kennen
  • Ontbijt, lunchpakket en diner inbegrepen
  • De pas voor de lift wordt door ons geregeld

Dit zijn de grootste voordelen van een groepsreis wintersport met SnowMania. We vinden veiligheid een belangrijke factor. Daarom regelen we genoeg (Nederlandse) begeleiding die altijd klaar staan om jouw vragen te beantwoorden of je te helpen. Als je nog niet veel ervaring hebt met skiën, dan leren wij dat je gewoon! Zo kun je aan het einde van de reis helemaal zelfstandig de berg af.

Al onze reizen zijn een jongerenreis Oostenrijk. Oostenrijk is een zeer populair land voor wintersport en heeft prachtige bestemmingen. Een skivakantie Wagrain, Saalbach of Mayrhofen. Alle drie goede skigebieden en veilige locaties.

Groepsreis wintersport

Nieuwe mensen ontmoeten tijdens de groepsreis wintersport

Het allerleukste aan onze groepsreis wintersport is het ontmoeten van nieuwe mensen. Je gaat op pad met een groep leeftijdsgenoten die allemaal op avontuur willen en wellicht vrienden voor het leven willen ontmoeten. De accommodatie is altijd een soort jeugdhotel, zo krijg je al een groepsgevoel en ben je veel samen. Samen ontbijten, lunchen, dineren en op avontuur gaan zorgt ervoor dat je elkaar leert kennen en wellicht wel een mooie vriendschap sluit. Er zijn al vele succesverhalen tijdens onze reizen geweest.

Boek een groepsreis wintersport bij SnowMania

Lijkt een groepsreis wintersport van SnowMania jou wel wat? Boek dan een reis via onze website. Voor aankomende winter staan er alweer leuke reizen op de planning. Je kunt alleen een reis boeken en jezelf volledig overgeven aan de groep, maar je kunt ook kiezen om samen met een vriend of vriendin een reis te boeken. Dan zijn jullie samen en zullen nog steeds nieuwe mensen ontmoeten. Wellicht iets vertrouwder als je het spannend vindt. Ben je nog nooit op wintersport geweest? Als je het graag wilt dan kun je het leren. Wij hebben ervaren instructeurs die het jou kunnen leren, zodat je aan het einde van de week zelfstandig de berg af kunt. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Ga je mee naar de sneeuw?