Een wintersportkamp voor jongeren is niet alleen een avontuurlijke ervaring die sport en plezier combineert, maar het is ook een unieke kans voor persoonlijke ontwikkeling en het ontmoeten van nieuwe vrienden. Bij SnowMania bieden we het concept ‘Snowcamp’ aan. Samen met een groep jongeren van ongeveer dezelfde leeftijd ga je op wintersport naar een mooi skigebied en beleef je een fantastische vakantie. Meer weten? Lees dan verder!

Een onvergetelijke week Snowcamp

SnowMania organiseert voor jou een Snowcamp tijdens de schoolvakanties naar populaire wintersportbestemmingen in Oostenrijk als een skivakantie Wagrain, Saalbach en Mayrhofen. Samen met leeftijdsgenoten ga je op avontuur in de sneeuw en beleef je een fantastische week. Waarom je voor een Snowcamp van SnowMania moet kiezen:

  • Een geweldige ervaring op vakantie
  • Lekker veel skiën
  • Je ontmoet misschien wel vrienden voor het leven
  • Bijna alles wordt voor je geregeld.
  • De beste ski-bestemmingen in Oostenrijk

Snowcamp

Diverse leerzame en leuke activiteiten

Elk Snowcamp vullen we met leerzame en leuke activiteiten. Uiteraard het skiën. Iedere dag zullen we gaan skiën en krijg je, indien nodig, ondersteuning om jezelf te ontwikkelen. Wij regelen professionele en ervaren instructeurs die je goede dingen bij kunnen brengen. De begeleiders tijdens de reis zijn allemaal Nederlands, dus als je geen andere taal kunt is geen probleem. Naast het skiën zullen er nog veel meer activiteiten zijn waar je aan kunt meedoen. Een avondje in de après-ski of een mooie wandeling door de natuur, het kan allemaal.

Alles is goed geregeld. We zijn met een Snowcamp altijd naar hotels die speciaal voor jongeren zijn. In het hotel heb je onbeperkt fruit, limonade, koffie en thee. Ook het ontbijt, een lunchpakket en het diner zitten erbij, dus je hoeft je nergens druk om te maken. We vinden het leuk om in de avond met de hele groep te dineren, maar niets is verplicht. Wij regelen het verblijf, een pas voor de lift en de begeleiding. Je hoeft zelf alleen nog maar te boeken en je koffer in te pakken. Waar wacht je nog op? Als je boekt, garanderen wij het vertrek.

Een Snowcamp boeken bij SnowMania

Ben jij tussen de 14 en 17 of 18 en 25 en heb je zin in een leuk avontuur? Boek dan een jongerenreis Oostenrijk met SnowMania. Alle jongeren die al eens mee zijn geweest hebben een fantastische reis gehad en raden het iedereen aan. Je leert nieuwe mensen kennen, leert jezelf beter kennen, kunt lekker skiën en genieten van prachtige natuurgebieden in Oostenrijk. Naast skiën zijn er genoeg andere activiteiten die je kunt ondernemen, alleen of met reisgenoten, om de omgeving nog beter te ontdekken.

Ga je mee naar de sneeuw?