Waarschijnlijk sta je er helemaal niet bij stil, maar bij de organisatie van jouw wintersportvakantie komen behoorlijk wat zaken kijken. Als je een wintersportvakantie boekt kan de bus natuurlijk niet snel genoeg vertrekken. Toch zijn er een aantal dingen waar je vooraf rekening mee moet houden.

Om te zorgen dat er geen teleurstellingen zullen komen hebben wij algemene voorwaarden opgesteld. Hierin staan belangrijke gebeurtenissen, verwachtingen en situaties omschreven. Natuurlijk doen wij er alles aan om jouw vakantie helemaal naar wens te laten verlopen, maar op sommige dingen hebben wij helaas geen of weinig invloed.

Je kunt onze Algemene Voorwaarden hier lezen. Daarnaast zijn de voorwaarden in te zien bij de Kamer van Koophandel in Amsterdam.

SGR

SnowMania is onderdeel van Rederij Vooruit en aangesloten bij de Stichting Garantiefondsen Reisgelden (SGR). De SGR is een organisatie die garant staat voor jouw vooruitbetaalde reissom(men). Mocht onze organisatie onverhoopt in financiële problemen komen dan zorgen zij ervoor dat jij jouw geld terug krijgt. Wel zo’n veilig idee. Je kunt onze SGR inschrijving vinden onder het inschrijfnummer 3751.

Kijk voor meer informatie op www.sgr.nl/garantieregeling.

SKTB

Voor onze vakanties werken wij uitsluitend samen met erkende touringcarbedrijven. De organisaties waar wij mee samenwerken zijn áltijd aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf (SKTB). Deze stichting staat garant voor de kwaliteit en veiligheid van busreizen en worden jaarlijks opnieuw toegekend aan touringcarbedrijven. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je door ervaren chauffeurs en goede bussen op een snelle, maar vooral veilige manier naar je bestemming wordt gebracht.

Ga je mee naar de sneeuw?