Ontdek Wagrain: Een wintersport vol Avontuur

Ben je klaar voor een geweldige skivakantie naar Wagrain, Oostenrijk? Ontdek de activiteiten en gezelligheid wat het met zich meebrengt. Wagrain staat bekend om zijn consistente en uitstekende sneeuwcondities. Ga op avontuur, ski of snowboard van de goed onderhouden pistes en de gave afdalingen die hier te vinden zijn! Ga nu op wintersport naar Wagrain en beleef de avonturen.

Het skigebied in Wagrain

Wees niet bang er is genoeg ruimte voor iedereen! Met pistes gestrekt over 5 regio’s heeft het skiparadijs 760 kilometer aan pistes voor jou om uit te proberen. Met veel blauwe, rode en zwarte banen, is er voor elk niveau een geschikte piste. Is dit je eerste keer skiën? Volg dan de lessen die hier gevolgd kunnen worden. De gebieden zien er allemaal anders uit, waardoor je elke dag in een andere omgeving bent. Wil je graag van berg naar berg? In Wagrain is een G-link met één van de grootste daloverspannende kabelbanen. Deze spectaculaire gondel vormt de verbinding tussen de skibergen Grafenberg en Grießenkareck en kan tot wel 130 personen tegelijk meenemen!

Waarom een snowcamp met SnowMania?

Wagrain is een fantastische winterbestemming voor jongeren vanaf 14 jaar. Je verblijft in een speciale groepsaccommodatie voor jongeren vlak bij de piste. Wordt wakker en stap gelijk de berg op! Naast de ruime kamers zijn hier allerlei activiteiten te doen. Ga bijvoorbeeld voetballen bij het indoor voetbalveld, sporten in de sportzaal, springen op de indoor trampolines of klimmen in een heuse klimhal. De reis is inclusief ontbijt, een lunchpakket en diner. In de buurt zijn feestelijke après-ski om te bezoeken zoals de Kuhstal. Tijdens je verblijft word je geholpen door gezellige Nederlandse SnowMania staff die altijd voor je klaar staat! Snowmania biedt twee locaties in Wagrain; Jugendhotel Saringgut en Jugendhotel Oberwimm.

Boek jouw vakantie bij SnowMania

Heb jij zin om met een leuke groep leeftijdsgenoten op skivakantie te gaan? Reis dan mee met de Royal Class busreis naar één van onze Snowcamps! Voor een beginnende wintersporter zijn er lessen beschikbaar bij de plaatselijke ski- of snowboardschool. Boek nu en beleef samen een geweldige week op de latten!

Ga je mee naar de sneeuw?