Skivakantie naar Wagrain Oostenrijk

Ben jij op zoek naar een geweldige wintersport locatie? Een fantastische skivakantie vol met avontuur en plezier met andere jongeren? Dan is Wagrain in Oostenrijk de reis voor jou ga mee naar een van de twee geweldige locaties, Jugendhotel Oberwimm of Jugenhotel Saringgut. Beleef samen met Snowmania een onvergetelijke wintersport ervaring!

Wintersport Wagrain

Skigebied Wagrain

Wagrain ligt in het Salzburger Sportwelt skigebied en staat bekend om zijn consistente en uitstekende sneeuwcondities. Wees niet bang er is genoeg ruimte voor iedereen! Met pistes gestrekt over vijf regio’s heeft het skiparadijs 760 kilometer aan pistes voor jou om uit te proberen. Met veel blauwe, rode en zwarte banen, is er voor elk niveau een geschikte piste. Heb je even een pauze nodig tijdens het skiën? Doe dan een lekker drankje bij Almstadl, dit gezellig zonnig terras ligt op een hoogte van 1666 meter direct aan de Flying Mozart piste van Wagrain! Naast skiën en snowboarden kan je ook paragliden in de buurt van Wagrain, durf jij dit aan? Of neem een lekkere duik in het verwarmde zwembad van Wasserwelt!

Wagrain in Oostenrijk is dé bestemming voor jongeren die een avontuurlijke en gezellige wintersport ervaring er willen van maken! Hier kun je elke dag van de pistes af vliegen en naast het skiën echt door de lucht vliegen met paragliden of in het warme water duiken van de Wasserwelt. Een skivakantie naar Wagrain met SnowMania belooft een onvergetelijke ervaring te worden!

Boek nu jouw skireis naar Wagrain, Oostenrijk!

Wagrain is een fantastische winterbestemming, je verblijft in een speciale groepsaccommodatie speciaal voor jongeren vlak bij de piste. Wordt wakker en stap gelijk de berg op! Naast de ruime kamers zijn hier allerlei activiteiten te doen. Ga bijvoorbeeld voetballen bij het indoor voetbalveld, sporten in de sportzaal, springen op de indoor trampolines of klimmen in de volledige klimhal. De reis is inclusief ontbijt, een lunchpakket en diner. Tijdens je verblijft word je geholpen door gezellige Nederlandse SnowMania staff die altijd voor je klaar staat! Snowmania biedt twee locaties in Wagrain; Jugendhotel Saringgut en Jugendhotel Oberwimm.

Is dit de wintersportvakantie bestemming voor jou? Boek vandaag nog deze avontuurlijke skivakantie naar Wagrain in Oostenrijk met SnowMania hier!

Ga je mee naar de sneeuw?