SnowMania is dé specialist in jongerenreizen naar de sneeuw. Ben jij tussen de 14 en 30 jaar oud en wil je met een groep op wintersport, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  • SnowCamps voor jongeren – alles wordt geregeld
  • Altijd een accommodatie op een top bestemming – direct aan de piste
  • Bijna altijd inclusief ontbijt, lunch(pakket) en diner
  • Inclusief 8-daagse liftpas
  • Verschillende leeftijdscategorieën
  • Gemiddeld 30 fanatieke wintersporters per SnowCamp

Dan is een wintersport met SnowMania voor jou de beste keuze.

Voor onze SnowCamps geldt de leeftijdscategorie van 14 tot 25 jaar. Gedurende de SnowCamps trekt de hele groep met elkaar op. Samen ontbijten, samen de piste op en gezellig samen dineren. Alleen met betrekking tot de après-ski maken wij onderscheid in twee leeftijdscategorieën.

Leeftijd tussen de 14 en 17 jaar
De SnowCamps van SnowMania zijn redelijk vrijblijvend. Bijna alles mag, maar wel in overleg met onze enthousiaste staff. Deze leeftijdscategorie gaat onder begeleiding van de SnowMania staff een aantal avonden in de week mee naar de après-ski.

Leeftijd tussen de 18 en 25 jaar
Ben jij 18 jaar of ouder, dan kun je met leeftijdsgenoten lekker op pad. Een goede avond après-ski mag tijdens je wintersport natuurlijk niet ontbreken, maar houd de reisleiding wel even op de hoogte van jullie activiteiten.

Leeftijd tussen de 20 en 30 jaar
Ben je tussen de 20 en 30 jaar, ben je niet gebonden aan de schoolvakanties en vind je het leuker om met een groep op wintersport te gaan dan alleen? Dan zijn er bij SnowMania altijd leeftijdsgenoten te vinden. Tijdens de 20-30 reizen vertrek je richting de sneeuw met een leuke groep gelijkgestemden, die allemaal met hetzelfde gemeen hebben: skiën/snowboarden, après-skiën en nieuwe mensen leren kennen.

Bekijk hier ons gehele vakantieoverzicht

 

Bekijk onze sfeervideo:

Ook interessant:

Ga je mee naar de sneeuw?