SnowMania is al jaren dé specialist in het organiseren van wintersportreizen voor jongeren. SnowMania, onderdeel van Dynamic Holland, is begonnen als een klein bedrijfje dat wintersportreizen organiseerde voor vrienden en familie. Dit bleek een schot in de roos, want steeds meer mensen bleken interesse te hebben in het boeken van kant-en-klare reizen.

Inmiddels is Dynamic Holland uitgegroeid tot een volwaardige reisorganisatie, die zich richt op verschillende doelgroepen. Zo organiseren wij niet alleen wintersportvakanties, maar bijvoorbeeld ook reizen voor singles vanaf 21 jaar . In de zomer- en wintermaanden vertrekken wij naar verschillende, actieve bestemmingen binnen Europa. Ook de avontuurlijke zeilreizen van ons partnerbedrijf dragen bij aan de vakantievreugde! Een reis met SnowMania is vanaf het begin tot eind geregeld. Elke reis is altijd inclusief Royal Class touringcar, verblijf op basis van half- of volpension, een 8-daagse liftpas en Nederlandse reisbegeleiding.

Ons kantoorteam

Team SnowMania bestaat uit Elisa, Barbera, Joyce en Joost, geschouderd door een hele delegatie aan enthousiaste reisleiders. Je kunt ons altijd bellen of mailen voor aanvullende informatie over een bestemming, de groepssamenstelling, de leeftijden en alles wat met de reis te maken heeft. Met zelf de nodige ervaring en vele tripjes naar de zon, geeft ons werk pas voldoening wanneer jij een onvergetelijke vakantie hebt gehad!

Altijd Nederlandse reisbegeleiding

Reizen met SnowMania staat voor een vakantie met veel vrijheid, waarin niets moet en veel mag. Ons kantoorteam en de staff ter plaatse neemt alle organisatie voor je uit handen, zodat jij optimaal kunt genieten van je SnowCamp. Onze staff bestaat uit jong volwassenen die aansluiten bij de doelgroep. Zij zijn op de hoogte van de bestemming, kunnen goed omgaan met jongeren en zijn een kei in organiseren en improviseren.

Ga je mee naar de sneeuw?