SnowMania is al jaren dé specialist in het organiseren van wintersportreizen voor jongeren. SnowMania, onderdeel van Dynamic Holland, is begonnen als een organisatie die wintersportreizen organiseerde voor vrienden en familie. Steeds meer mensen wilden bij deze groep aansluiten en zo ontstond er een echte reisorganisatie met bestaansrecht.

Inmiddels is Dynamic Holland een volwaardige reisorganisatie die zich richt op verschillende doelgroepen. Zo organiseren wij ook reizen voor singles vanaf 21 jaar . In de zomer en wintermaanden vertrekken wij naar verschillende, actieve bestemmingen binnen Europa. Een reis met SnowMania wordt altijd georganiseerd vanaf het moment dat je in de bus stapt tot thuiskomst. Onze reizen zijn altijd inclusief Royal Class touringcar, verblijf op basis van half- of volpension, een 8-daagse liftpas en enthousiaste Nederlandse reisbegeleiding.

Ons kantoorteam

Wij zijn SnowMania en wij verzorgen jouw vakantie!
Je kunt ons altijd bellen of mailen voor aanvullende informatie over een bestemming, de groepssamenstelling, de leeftijden en alles wat met de reis te maken heeft.
Met zelf de nodige ervaring op de latten, geeft ons werk voldoening als jouw vakantie geslaagd is.

Altijd Nederlandse reisbegeleiding

Reizen met SnowMania staat voor een vakantie met veel vrijheid, waarin niets moet en veel mag. Ons kantoorteam en de staff ter plaatse neemt alle organisatie voor je uit handen, zodat jij optimaal kunt genieten van je SnowCamp. Onze staff bestaat uit jong volwassenen die aansluiten bij de doelgroep. Zij zijn op de hoogte van de bestemming, kunnen goed omgaan met jongeren en groepen en zijn een kei in organiseren en improviseren.

Ga je mee naar de sneeuw?