Jongerenwintersport in Oostenrijk

Oostenrijk is misschien wel de bekendste wintersportbestemming in Europa. Er zijn oneindig veel verschillende skigebieden en de gezellige après-ski is erg populair in Oostenrijk. Onze SnowCamps gaan naar verschillende jongerenbestemmingen in de Oostenrijkse Alpen. Wat dacht je van de Ski Amadé met plaatsen als Wagrain en Flachau? Of een wintersport naar het sneeuwzekere Saalbach-Hinterglemm met maar liefst 270 kilometer piste?

Speciale jongerenhotels

Saalbach- Hinterglemm is al jaren de topbestemming voor de SnowCamps van SnowMania. Dat deze twee wintersportoorden altijd in één adem worden genoemd is niet vreemd ze delen namelijk een fantastisch wintersportgebied. Het SnowCamp naar deze populaire wintersportbestemming betekent veel pisteplezier en een fantastische après-ski.

Oostenrijk staat bekend om zijn verschillende wintersport gebieden. Het grootste gebied is de Salzburger Sportwelt met plaatsen als Kleinarl, Flachau en Zauchensee. Dit wintersportgebied telt 350 kilometer aan pistes. Ook plaatsen als Ischgl, Lech, Sankt Anton (st Anton) en Westendorf worden goed door de Nederlandse wintersporters bezocht.

Altijd inclusief liftpas

Al onze wintersportreizen naar Oostenrijk zijn inclusief vervoer per Royal Class touringcar, verblijf in een speciaal jongerenhotel, een skipas en Nederlandse reisbegeleiding.

Onze bestemmingen in Oostenrijk

Vanaf € 450

Saalbach

Dé nieuwe bestemming speciaal voor singles van 20 tot 30 jaar. Leuk gästehaus, groot skigebied en de beste après-ski!

Vanaf € 975

Saalbach-Hinterglemm

Speciaal jongerenhotel in het populaire wintersportgebied. Pistes, après-ski en gezelligheid gegarandeerd!

Vanaf € 975

Wagrain (Flachau)

Met stip onze populairste bestemming in de sneeuw. Gave jongerenhotels, gezellige après-ski en fantastische pistes.

Vanaf € 895

Zillertal

Onze nieuwe premium 4-sterren chalets, op loopafstand van de piste en liften. Groot skigebied en speciaal voor 20-30 jaar.

Ga je mee naar de sneeuw?