Jongerenreis Oostenrijk

Oostenrijk is misschien wel de bekendste wintersportbestemming in Europa. Er zijn oneindig veel verschillende skigebieden en de gezellige après-ski is erg populair in Oostenrijk. Onze SnowCamps gaan naar verschillende jongerenbestemmingen in de Oostenrijkse Alpen. Een ideale jongerenreis naar Oostenrijk dus. Wat dacht je van de Ski Amadé met plaatsen als Wagrain en Flachau? Of een wintersport naar het sneeuwzekere Saalbach-Hinterglemm met maar liefst 270 kilometer piste?

Speciale jongerenhotels Oostenrijk

Saalbach- Hinterglemm is al jaren de topbestemming voor de SnowCamps van SnowMania. Dat deze twee wintersportoorden altijd in één adem worden genoemd is niet vreemd ze delen namelijk een fantastisch wintersportgebied. Het SnowCamp naar deze populaire wintersportbestemming betekent veel pisteplezier en een fantastische après-ski.

Oostenrijk staat bekend om zijn verschillende wintersport gebieden. Het grootste gebied is de Salzburger Sportwelt met plaatsen als Kleinarl, Flachau en Zauchensee. Dit wintersportgebied telt 350 kilometer aan pistes. Ook plaatsen als Ischgl, Lech, Sankt Anton (st Anton) en Westendorf worden goed door de Nederlandse wintersporters bezocht.

Jongerenreis Oostenrijk, altijd inclusief liftpas

Al onze wintersportreizen naar Oostenrijk zijn inclusief vervoer per Royal Class touringcar, verblijf in een speciaal jongerenhotel, een skipas en Nederlandse reisbegeleiding. Zo begint jouw jongerenreis naar Oostenrijk compleet verzorgd!

Onze bestemmingen in Oostenrijk

Vanaf € 1195

Saalbach, Jeugdhotel Sonnegg

Boek nu deze vakantie met SnowMania! Pistes, après-ski en sneeuw gegarandeerd. Voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar.

Vanaf € 1195

Wagrain, Jeugdhotel Oberwimm

Onze populairste bestemming! Onwijs gave après-ski en vele pistes voor jongeren.

Vanaf € 1195

Wagrain, Jeugdhotel Saringgut

Dit jongerenhotel in Wagrain is ontzettend populair, gratis wasserwelt, hotel direct aan de piste, leuke activeiten in en om het jongerenhotel. Jongerenvakantie vanaf 14 jaar

Vanaf € 1295

Mayrhofen, Backyard Mountain Hostel

Prachtig groot skigebied met een super goede aprés-ski in het dal van het dorp. Speciaal voor onze doelgroep van 18 tot en met 25 jaar.

Ga je mee naar de sneeuw?