Jongerenwintersport in Oostenrijk

Oostenrijk is misschien wel de bekendste wintersportbestemming in Europa. Er zijn oneindig veel verschillende skigebieden en de gezellige après-ski is erg populair in Oostenrijk. Onze SnowCamps gaan naar verschillende jongerenbestemmingen in de Oostenrijkse Alpen. Wat dacht je van de Ski Amadé met plaatsen als Wagrain en Flachau? Of een wintersport naar het sneeuwzekere Saalbach-Hinterglemm met maar liefst 270 kilometer piste?

Speciale jongerenhotels

Saalbach- Hinterglemm is al jaren de topbestemming voor de SnowCamps van SnowMania. Dat deze twee wintersportoorden altijd in één adem worden genoemd is niet vreemd ze delen namelijk een fantastisch wintersportgebied. Het SnowCamp naar deze populaire wintersportbestemming betekent veel pisteplezier en een fantastische après-ski.

Oostenrijk staat bekend om zijn verschillende wintersport gebieden. Het grootste gebied is de Salzburger Sportwelt met plaatsen als Kleinarl, Flachau en Zauchensee. Dit wintersportgebied telt 350 kilometer aan pistes. Ook plaatsen als Ischgl, Lech, Sankt Anton (st Anton) en Westendorf worden goed door de Nederlandse wintersporters bezocht.

Altijd inclusief liftpas

Al onze wintersportreizen naar Oostenrijk zijn inclusief vervoer per Royal Class touringcar, verblijf in een speciaal jongerenhotel, een skipas en Nederlandse reisbegeleiding.

Onze bestemmingen in Oostenrijk

Vanaf € 1095

Hinterglemm

Speciaal voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar. Gezellig jongerenhotel en de beste après-ski!

Vanaf € 1095

Saalbach-Hinterglemm

Boek nu deze vakantie met SnowMania! Pistes, après-ski en sneeuw gegarandeerd. Voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar.

Vanaf € 995

Wagrain (Flachau)

Onze populairste bestemming! Onwijs gave après-ski en vele pistes, voor jongeren tussen de 14 en 20 jaar!

Vanaf € 999

Saalbach-Hinterglemm, 20-30 jaar

Super populaire wintersportbestemming! De beste apres-ski en maar liefst 270 kilometers aan pistes.

Ga je mee naar de sneeuw?