Winactie, doe mee!

Winactie Snowmania

Winactie Alert: Win je verblijf in een onvergetelijke snowcamp van 8 dagen in Oostenrijk, t.w.v 449 euro!

Droom jij ervan om de bergen in te duiken op een te gekke snowcamp? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Wij geven namelijk een onvergetelijke verblijf weg naar het adembenemende Jugendhotel Ennshof in Oostenrijk op 16 feb 2024 tot 25 feb 2024!

Het Jugendhotel Ennshof is gelegen in het prachtige Oostenrijk, omringd door de majestueuze bergen. Deze unieke accommodatie biedt alles wat je nodig hebt voor een geweldige snowcamp-ervaring. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, er zijn activiteiten en pistes voor ieder niveau. Dus pak je snowboard of ski’s en geniet van de eindeloze afdalingen!

De winactie is speciaal bedoeld voor jongeren. We willen graag deze bijzondere ervaring delen met jonge avonturiers die houden van wintersport en nieuwe mensen willen ontmoeten.

Hoe kun je meedoen?

Wil jij kans maken op deze fantastische prijs? Volg dan onderstaande stappen om mee te doen aan de winactie:

 1. Volg onze social media kanalen (Facebook, Instagram, Tiktok) om op de hoogte te blijven van alle updates.
 2. Like het bericht van de winactie, en raad hoeveel snoepjes er in de pot zit!
 3. Niet verplicht maar wel extra kans, deel deze winactie in je stories, tag je vrienden die je deze prijs ook gunt! En deel de winactie bericht op facebook/instagram.

Let op: Deelnemers moeten tussen de 15 en 25 jaar oud zijn en een geldig paspoort hebben. Het is belangrijk dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden van deze winactie. De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle deelnemers die aan bovenstaande stappen hebben voldaan.

Wat kun je verwachten?

Als je de gelukkige winnaar bent, kun je uitkijken naar een onvergetelijke snowcamp-ervaring in Oostenrijk. Het Jugendhotel Ennshof biedt talloze faciliteiten om jouw verblijf zo plezierig mogelijk te maken:

 • Luxe accommodatie: Je verblijft in comfortabele kamers met moderne voorzieningen en schitterende uitzicht.
 • Reis begeleiding: Of je nu beginner bent of al gevorderd, er zijn ervaren reis begeleiders/instructeurs die jou kunnen helpen om je skills te verbeteren.
 • Avondentertainment: Geniet van gezellige avonden in een Après-ski dichtbij de accommodaties

Wil je meer lezen over het jugendhotel Ennshof en de omgeving lees dan hier

Kortom, het Jugendhotel Ennshof biedt een complete snowcamp-ervaring waarbij je niet alleen kunt genieten van het skiën en snowboarden, maar ook van de gezelligheid en de prachtige omgeving.

Belangrijke informatie

De winactie loopt tot 25-01-2024 middernacht. De winnaar wordt op vrijdag 26-01 bekend gemaakt op onze social media kanalen en krijgt persoonlijk bericht. Diegene die het exacte bedrag raad en de bovenstaande stappen heeft voltooid, wint. Als het exacte bedrag niet wordt geraden, dan wint diegene die er het dichts bij zat. De winnaar heeft tot 02-02-2024 de tijd om zijn prijs te claimen. Wanneer de winnaar niet reageert, loten wij een volgende kandidaat die het juiste getal geraden heeft of er het dichts bij zat, ook diegene heeft een week om te reageren en zo gaan we door tot er een winnaar de prijs claimt. Zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook, Instagram en Tiktok om op de hoogte te blijven van alle updates. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief dan mailen we wanneer de winnaar bekend is, zo weet je zeker dat je op de hoogte blijft.

Liftpas

Wil je ook gaan skiën of snowboarden? Dan dien je zelf een liftpas aan te schaffen. Ben je geboren in 2005 of eerder? Dan betaal je een toeslag van €130,- bovenop de liftpas, je hebt dan namelijk een liftpas voor volwassenen nodig.

Ski benodigdheden

Het is mogelijk tegen betaling ski benodigdheden bij ons bij te boeken (helm,snowboard,ski’s). Als je dit zelf al hebt dan hoeft dat natuurlijk niet! Wel dien je zelf warme kleren/ski outfit mee te nemen.

Waar wacht je nog op?

Dit is jouw kans om een onvergetelijke Snowcamp verblijf in Oostenrijk te winnen! Volg onze social media kanalen, raad het juiste getal, om mee te doen aan deze fantastische winactie. Wie weet ben jij straks degene die de bergen trotseert op een te gekke Snowcamp!

teaser winactie snowmania

Kleine lettertjes.

Houd er rekening mee dat eventuele reiskosten naar 1 van de opstapplaatsen in Nederland niet zijn inbegrepen bij de prijs. Tevens is de Liftpas niet inbegrepen bij de prijs. Het is belangrijk dat je zelf zorgt voor een geldig paspoort en eventuele benodigde reisverzekeringen. We gaan veilig met je persoonlijke gegevens om, wil je hier meer over lezen? Lees dan onze privacy verklaring op snowmania.nl. Door mee te doen aan deze winactie geef je ons toestemming hiervoor. Lees onze algemene voorwaarden op snowmania.nl voor meer informatie.

De Winactie

 1. Deze winactie is uitgeschreven door Snowmania, Dynamic Holland. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing tevens als onze algemene voorwaarden.
 2. Deelname aan de actie is gratis. Deelname vindt plaats door het juiste getal onder de winactie post op facebook of instagram van Snowmania te posten. En het bericht te liken op facebook of instagram.
 3. Iedere deelnemer kan meerdere keren deelnemen aan deze actie.
 4.   Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de winactie.
 5. De actie loopt van 27-11-2023 tot 01-02-2024 middernacht. De winnaar wordt op 26-01-2024 bekend gemaakt op de facebookpagina en het Instagram account van Snowmania. Door mee te doen aan deze winactie geef je daarvoor toestemming.
 6. Zorg dat je ons Instagram account volgt en onze Facebookpagina hebt geliked, zodat we makkelijk contact met je op kunnen nemen over het ophalen van je prijs.
 7. De winnaar krijgt zijn/haar prijs digitaal opgestuurd. Tonen van legitimatiebewijs is verplicht.
 8. Toestemming van een ouder/verzorger is verplicht bij deelname van een minderjarige tot 16 jaar.
 9. Het kiezen van de winnaars wordt uitgevoerd door een de medewerkers van Snowmania, Dynamic Holland.
 10. Snowmania kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 11. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Snowmania voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.
 14. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Snowmania.
 15. Snowmania handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2024.
 16. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 17. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 18. Deze winactie wordt niet gesponsord/beheerd door (Facebook) Meta.
 19.  Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de Snowmania, Dynamic Holland, Rozengracht 31, 8861 EX Harlingen, Tel: 023 553 1950, e-mail: info@snowmania.nl. Je ontvangt binnen 7 werkdagen na ontvangst via e-mail een reactie.

 

Ga je mee naar de sneeuw?