Er zijn momenteel geen reizen naar Saalbach beschikbaar.

 • Omschrijving
 • Gebied
 • Accommodatie
 • Programma

Omschrijving

Saalbach is met recht een topbestemming te noemen. Het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang is één van de gezelligste en meest complete wintersportgebieden van Oostenrijk.  Niet alleen door de vele pistekilometers, maar ook door de bruisende après-ski is Saalbach een perfecte bestemming voor een leuke groep singles van 20 tot 30 jaar.

Wintersport in  Saalbach–Hinterglemm // Dat Saalbach en Hinterglemm altijd in één adem worden genoemd is niet vreemd. Ze delen namelijk een fantastisch wintersportgebied met maar liefst 270 kilometer aan pistes. Saalbach-Hinterglemm is een fantastisch gebied voor gevorderde én beginnende wintersporters. Je kunt hier dagen lang skiën of boarden zonder dezelfde route te volgen. Doordat de twee bekende dorpen Saalbach en Hinterglemm middenin het skigebied liggen, kun je diverse tochten maken.

Ons gästehaus in Saalbach // We verblijven deze week in een leuk gästehaus wat tussen Saalbach en Hinterglemm in ligt. De ligging tussen deze twee bruisende dorpen in is ideaal voor een fantastische week in het Skicircus. De skibus brengt je naar beide dorpen, waardoor je snel bij het centrum en de liften bent. Alle 2- en 3-persoonskamers hebben een eigen badkamer. Daarnaast is er voldoende ruimte in het gästehaus om met je reisgenoten een drankje te drinken en lekker bij te kletsen.

Waarom deze bestemming?

 • Nieuw: seizoensafsluiting in Saalbach-Hinterglemm
 • 100% gereserveerd voor onze gasten
 • Fijne 2- en 3-pers.kamers met eigen badkamer
 • Fantastisch wintersportgebied voor beginners en gevorderden
 • De meest bruisende après-ski bestemming van Oostenrijk
 • Gelijke man/vrouw verhouding
 • Dé wintersportbestemming voor singles van 20 – 30 jaar
 • Gegarandeerd vertrek
Lees meer

Gebied

Saalbach-Hinterglemm // Het gebied van Saalbach-Hinterglemm is het grootste, aaneengesloten wintersportgebied van Oostenrijk. Hypermoderne liften zorgen ervoor dat je supersnel boven in het gebied staat. In totaal vind je hier maar liefst 270 kilometer geprepareerde pistes. Van brede, blauwe pistes voor beginners tot zwarte afdalingen voor gevorderden. Daarnaast zijn er te gekke funparken en hobbelige buckelpistes voor de sportievelingen onder ons.

Sneeuw gegarandeerd // Saalbach-Hinteglemm heeft ontzettend veel sneeuwkanonnen waarmee de sneeuwzekerheid in het hele gebied gegarandeerd is. Om de sneeuw hoef je je dus zeker geen zorgen te maken. Ben jij een relaxte skiër of juist een kilometervreter? In onze enthousiaste groep singles is voor iedereen plaats.

Lightpark by night // Ook in de avonduren is er in dit gebied van alles te doen. Natuurlijk zoeken we deze week de après-ski op, maar wie nog energie over heeft kan zich ook uitleven in het funpark op de verlichte piste in Hinterglemm. Wie de berg liever op een slee afrodelt kan uit 1 van de 5 verlichte rodelbanen van het skicircus kiezen.

Accommodatie

Deze week verblijven we in een gezellig gästehaus welke tussen Saalbach en Hinterglemm in ligt. De skibus brengt je in no-time in het centrum en bij de liften.  Deze winter komen we hier met een groep van ruim 30 enthousiaste singles. We gaan hier gegarandeerd een onvergetelijke wintersportvakantie beleven.

Ligging
// Ons gästehaus ligt tussen de twee bekende dorpen Saalbach en Hinterglemm in. Op slechts enkele minuten rij-afstand vind je het centrum en alle après-ski van beide dorpen. Bij voldoende sneeuw kun je zelfs terug skiën tot aan de voordeur.

Kamers en faciliteiten // Je verblijft in ruime 2- tot 3-persoonskamers met een eigen badkamer. Een aantal kamers beschikt over stapelbedden. Bij SnowMania krijg je altijd een volwaardig bed. Dat betekent dat je bij ons altijd beneden in een stapelbed slaapt en er niemand boven je komt te liggen. Bovendien heeft elke kamer een eigen badkamer met douche en toilet. Je deelt je kamer altijd met een reisgenoot van hetzelfde geslacht en zoveel mogelijk gelijke leeftijd.

Verzorging // Tijdens ons verblijf is het ontbijt en diner inclusief. Het halfpension start met het diner op de aankomstdag en eindigt met een ontbijtbuffet op de dag van vertrek. Tijdens het sluitingsweekend starten we met het ontbijtbuffet op de dag na aankomst en sluiten we af met een lekkere 3-gangenmaaltijd op de dag van vertrek.

Foto’s // Kijk voor foto’s van de accommodatie in de fotocarrousel hierboven.

Programma

Vrijdag // We ontmoeten elkaar aan het begin van de avond bij één van de opstapplaatsen in Nederland. Onze eigen touringcar rijdt via diverse opstapplaatsen in de nacht naar Oostenrijk. Op deze manier komen we ’s ochtends uitgerust aan in Saalbach-Hinterglemm.

Zaterdag // Bij aankomst is het snel omkleden en eventueel je huurmateriaal en/of lessen regelen. Daarna kunnen we direct de piste op, want de liftpas gaat vandaag al in!

Zondag tot en met donderdag // Vanaf vandaag kun je nog 6 dagen lang genieten van de fantastische pistes van het Skicircus. Samen met een leuke groep 20+ singles maken we dagelijks mooie tochten, drinken we ’s middags een drankje in de après-ski of gaan we ’s avonds naar de verlichte piste in Hinterglemm. Deze week staat volledig in het teken van veel skiën en boarden en natuurlijk mag een bezoek aan de après-ski niet ontbreken.

Vrijdag // Vandaag kun je nog de hele dag de piste op want de touringcar vertrekt pas na het diner. Voor het avondeten regelt de reisbegeleiding een gezellig restaurant in de buurt om onze tijd in de sneeuw samen af te sluiten.

Zaterdag // In de loop van de ochtend rijden we Nederland weer binnen.

* Vertrek 28 maart: dit is een sluitingsweekend. We vertrekken op donderdagavond vanuit Nederland zodat we vrijdag tot en met zondag optimaal kunnen genieten van 3 volle dagen op de piste. Op zondagavond stappen we weer in de bus richting Nederland waar we maandagochtend aankomen. 

Locatie

Jullie ervaringen

Overdag op de ski's en 's avonds feest! Volgend jaar weer!

Jody, 19 jaar

Saalbach

Alle ervaringen →